Welkom pagina Het verhaal achter het boek Inhoudsopgave Literatuurlijst Over Karin Witte Bestelinformatie

Auteur


Karin Witte Karin Witte is energetisch coach, trainer en schrijfster. Ze heeft bij diverse spirituele centra gewerkt en begeleidt mensen individueel en in groepsverband. Ze werkt daarbij vanuit haar intuïtie.

Haar passie voor het bewuster maken van mensen en hen stimuleren om de weg van hun hart te volgen, is gaandeweg ontstaan door het bewandelen van haar eigen pad om bewuster en liefdevol in haar leven te staan. Ze had een muur om haar hart, ter bescherming van haar zachtheid en ware zelf. Stukje bij beetje is zij die muur (met hulp) gaan afbreken. Dit was en is een bevlogen proces. Nu zij in haar hart geland is, ervaart zij meer innerlijke rust, positiviteit en openheid naar zichzelf en anderen. Natuurlijk blijft er ook voor haar genoeg te leren; ze wandelt rustig verder op haar pad.

Haar mediamieke talent maakt sinds een aantal jaren deel uit van haar leven en vormt de basis in al haar activiteiten. Het afstemmen op de energie en het energieveld (aura) van een ander gaat haar gemakkelijk af, zodat ze snel tot de kern kan komen in haar werk als coach en trainer.

Wil je contact opnemen? Stuur dan een mail naar info@karinwitte.nu of bel 06 - 4 81 82 000.